Hạn nộp hồ sơ: 07/01/2026 (Còn 28 ngày)
Công Ty TNHH Artisan Bakery
Công Ty TNHH Pine Tree Canopy
Nhà Hàng MANMARU - Công ty TNHH Eat Factory Vietnam
Công Ty TNHH Aden Services (Việt Nam)
CÔNG TY TNHH DG GROUP
Công Ty TNHH Xu Xiaoying Vietnam
Công ty TNHH Dịch Vụ TL ( Nhà hàng The Gangs và Topping Beef)
Công Ty TNHH Tít Béo
Công Ty TNHH Kamo
Công Ty TNHH Nhà Hàng 2AM
Công Ty Cổ Phần Dmaris Cộng Hòa
Công Ty Cổ Phần Ant Journey
OVERVIEW OF POSITION:
The Chef de Partie is responsible for managing the Cook and Steward team, overseeing daily kitchen operations, and creating menus for daily service, weekly/monthly rotations, and special events. The role ensures food quality, presentation, hygiene, and innovation to deliver a superior dining experience while maintaining an organized and efficient kitchen.
KEY DUTIES AND RESPONSIBILITIES:
Duties may include but are not limited to:
KEY FUNCTIONS:
Team Supervision & Management
Food Preparation & Quality Control
Menu Planning & Culinary Innovation
Kitchen Hygiene & Food Safety
Inventory & Cost Management
Operational Support & Collaboration
Staff Development & Leadership
QUALIFICATIONS INCLUDE THE FOLLOWING:
Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi.
Công ty TNHH Dịch Vụ TL ( Nhà hàng The Gangs và Topping Beef)
Công Ty TNHH Tít Béo
Công Ty TNHH Kamo
Công Ty TNHH Nhà Hàng 2AM
Công Ty Cổ Phần Dmaris Cộng Hòa
Công Ty Cổ Phần Ant Journey
Công Ty TNHH Artisan Bakery
Công Ty TNHH Pine Tree Canopy
Nhà Hàng MANMARU - Công ty TNHH Eat Factory Vietnam
Công Ty TNHH Aden Services (Việt Nam)
CÔNG TY TNHH DG GROUP
Công Ty TNHH Xu Xiaoying Vietnam