Tính chất công việc
Full-time
Vị trí/chức vụ
Trưởng nhóm/Trưởng phòng
Ngày đăng tuyển
27/03/2024
Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)
Trung cấp - Nghề
Yêu cầu kinh nghiệm
Không yêu cầu
Yêu cầu giới tính
N/A
Địa điểm làm việc
• Following the posted schedule and report at the workstation on time.
• Following set up and break down procedure that was set by the kitchen management.
• Maintaining good quality and presentations by following the use record and recipes.
• Following safety and energy conservation procedures.
• Reporting any hazard condition to supervisor or manager.
• Maintaining food safety & protection.
• All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation etc.
• Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
• Completing all standards, checklist correctly at all required times.
• Assisting the attendant to complete the assigned tasks.
• Being able to operate kitchen equipment.
• Performing other duties as assigned by the supervisor.
- Competitive benefits and compensations
- Attractive allowances and other special caring programs as per Company regulation.
- High opportunity for learning, development and promoted career path.
Quảng Nam 13/05/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 17/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 18/05/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 21/05/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 17/05/2024 Thỏa thuận
Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi
Hội An 27/04/2024 20 - 30 triệu VNĐ
Điện Bàn 28/04/2024 Thỏa thuận
Điện Bàn 03/05/2024 Thỏa thuận
Điện Bàn 11/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 12/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 12/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 12/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 18/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 18/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 23/05/2024 Thỏa thuận