Tính chất công việc
Full-time
Vị trí/chức vụ
Nhân viên/Chuyên viên
Ngày đăng tuyển
11/04/2024
Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)
Trung cấp - Nghề
Yêu cầu kinh nghiệm
Không yêu cầu
Yêu cầu giới tính
N/A
Địa điểm làm việc
• Prepare food in accordance with portion and quality standards specified in recipes.
• Adhere to local regulations concerning FSMS / HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
• Assists with the preparation, presentation, decoration, and storage
• Follow procedures to ensure the security and proper storage of meats, fish, and equipment such as knives, cleavers, and saws.
• Minimize waste in butchery and maintain controls to attain forecasted food cost.
• Maintain sanitation standards in the food prep areas that meet the state and local Health Board inspection and hotel requirements.
• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers
• Provides direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards
• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information
• Attends and participates in training sessions as scheduled
• Prepares in advance food, beverage, material, and equipment needed for the service
• Cleans and re-sets his/her working area
- To be discussed upon interview
Hội An 10/05/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 21/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 18/05/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 17/05/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 17/05/2024 Thỏa thuận
Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi
Điện Bàn 03/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 10/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 12/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 12/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 18/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 14/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 18/05/2024 Thỏa thuận
Huyện Đông Giang 20/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 31/05/2024 5 - 7 triệu VNĐ
Hội An 31/05/2024 5 - 6 triệu VNĐ