Tính chất công việc
Full-time
Vị trí/chức vụ
Nhân viên/Chuyên viên
Ngày đăng tuyển
11/04/2024
Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)
Trung cấp - Nghề
Yêu cầu kinh nghiệm
Không yêu cầu
Yêu cầu giới tính
N/A
Địa điểm làm việc
• Maintaining good quality products and presentations according to company standards.
• Following up the usage of food production charts.
• Enforcing the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
• Maintaining food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
• Completing all standard, checklist correctly at all required times.
• Assisting employees to complete the job assignment in a safe and professional manner.
• Ensuring all employees follow all job safety regulations and all hazards are reported to concerned departments.
• Being responsible for reporting any damaged or maintenance issues of all outlet property and facilities.
• Be willing to work in all sections and kitchens if needed.
• Performing other duties as assigned by the supervisor
- To be discussed upon interview
Hội An 10/05/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 21/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 18/05/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 17/05/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 17/05/2024 Thỏa thuận
Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi
Điện Bàn 03/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 10/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 12/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 12/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 18/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 14/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 18/05/2024 Thỏa thuận
Huyện Đông Giang 20/05/2024 Thỏa thuận
Hội An 31/05/2024 5 - 7 triệu VNĐ
Hội An 31/05/2024 5 - 6 triệu VNĐ