Tính chất công việc
Full-time
Vị trí/chức vụ
Nhân viên/Chuyên viên
Ngày đăng tuyển
27/05/2024
Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)
Trung cấp - Nghề
Yêu cầu kinh nghiệm
Không yêu cầu
Yêu cầu giới tính
N/A
Địa điểm làm việc
• Prepare food in accordance with portion and quality standards specified in recipes.
• Adhere to local regulations concerning FSMS / HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
• Assists with the preparation, presentation, decoration, and storage.
• Follow procedures to ensure the security and proper storage of meats, fish, and equipment such as knives, cleavers, and saws.
• Minimize waste in butchery and maintain controls to attain forecasted food cost.
• Maintain sanitation standards in the food prep areas that meet the state and local Health Board inspection and hotel requirements.
• Communicates politely and display courtesy to guests and internal Talents.
• Provides direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Stewards
• Communicates to his/her superior any difficulties, Talents Guide or internal Talent’s comment and other relevant information
• Attends and participates in training sessions as scheduled.
• Prepares in advance food, beverage, material, and equipment needed for the service.
• Cleans and re-sets his/her working area, labels.
- To be discussed upon interview
Quảng Nam 29/06/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 04/07/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 04/07/2024 Thỏa thuận
Hội An 05/07/2024 Thỏa thuận
Quảng Nam 05/07/2024 Thỏa thuận
Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi
Tam Kỳ 29/06/2024 11 - 18 triệu VNĐ
Điện Bàn 30/06/2024 Thỏa thuận
Điện Bàn 30/06/2024 Thỏa thuận
Hội An 05/07/2024 Thỏa thuận
Hội An 05/07/2024 Thỏa thuận
Hội An 04/07/2024 8 - 10 triệu VNĐ
Hội An 08/07/2024 5 - 8 triệu VNĐ
Điện Bàn 13/07/2024 Thỏa thuận