Tải app JobsGO

Sous Chef (Chinese/Japanese/Western/Banqueting)

  • Hết hạn trong 14 ngày nữa
  • Mức lương Thỏa thuận
  • Ứng tuyển ngay
  • Lưu lại
  • Chia sẻ

JobsGO còn rất nhiều công việc tương tự để bạn tham khảo dưới đây
    JobsGo

    Tính chất công việc

    Full-time

    JobsGo

    Vị trí/chức vụ

    Nhân viên/Chuyên viên

    JobsGo

    Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)

    Trung cấp - Nghề

    JobsGo

    Yêu cầu kinh nghiệm

    Không yêu cầu

    JobsGo

    Ngày đăng tuyển

    30/08/2024

    JobsGo

    Số lượng tuyển

    Không giới hạn

    JobsGo

    Yêu cầu ngôn ngữ

    Không
    JobsGo

    Yêu cầu độ tuổi

    Không

    JobsGo

    Yêu cầu giới tính

    N/A

    JobsGo

    Địa điểm làm việc

    HH01, đường Tố Hữu, Vạn Phúc, Hà Đông, Hà Nội

    Mô tả công việc

    POSITION SUMMARY:
    Assist in the management of Kitchen Operations in a single food & beverage outlet or a shift, or section of food and beverage operations, including menu planning and costing, organizing special events, developing new dishes, maintaining food quality standards and comprehensive product knowledge. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
    RESPONSIBILITIES:
    - Participate in the planning and costing of menus.
    - Develop and write standard recipes.
    - Develop new dishes and products.
    - Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained.
    - Assist with organizing special events and special food promotions.
    - Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly.
    - Maintain a hygienic kitchen.
    - Clean the kitchen and equipment.
    - Maintain personal hygiene.
    - Supervise and Training of assigned employees.
    - Work with Executive Chef in manpower planning and management needs.
    - Work with Executive Chef in the preparation and management of the Department's budget.
    - Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.

    Yêu cầu công việc

    ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
    - Good communication skills.
    - Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
    - Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
    EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
    - Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
    - 3-year experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.

    Quyền lợi được hưởng

    - Competitive Benefit
    - Salary: Negotiate

    Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi

    Tải miễn phí ứng dụng
    Tìm việc hiệu quả bằng cách tải JobsGO về di động của bạn và sẵn sàng nhận việc làm ngay hôm nay!
    jobsgo Tạo CV / Resume