Việc làm Executive Sous Chef (Local Candidate Only)/ Bếp Phó Điều Hành ( Người Việt) - Lotte Hotel Saigon

Executive Sous Chef (Local Candidate Only)/ Bếp Phó Điều Hành ( Người Việt)

  • Mức lương: Thỏa thuận
  • Địa điểm: Hồ Chí Minh
  • Kinh nghiệm: Không yêu cầu
  • Bằng cấp: Đại Học trở lên

Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2025 (Còn 20 ngày)

Lotte Hotel Saigon
Xem thông tin công ty
Địa điểm làm việc:
Hồ Chí Minh
Hồ Chí Minh
1. ,Hồ Chí Minh

Việc Làm Tương Tự

Công Ty TNHH Homido

Bếp Phó - Tại Hồ Chí Minh

Công Ty TNHH Homido

Hồ Chí Minh Thỏa thuận
Công Ty TNHH Nhà Hàng 2AM

Nhân Viên Phục Vụ Nhà Hàng (Nữ) - Thu Nhập Từ 20 Triệu - Quận 1 HCM

Công Ty TNHH Nhà Hàng 2AM

Hồ Chí Minh Thỏa thuận
Công Ty TNHH Kamo

Giám Sát/Tổ Trưởng Phục Vụ Chuỗi Nhà Hàng Nhật Morico

Công Ty TNHH Kamo

Hồ Chí Minh,... 10 - 12 triệu VNĐ
Công Ty Cổ Phần Dmaris Cộng Hòa

Nhân Viên Phụ Bếp

Công Ty Cổ Phần Dmaris Cộng Hòa

Hồ Chí Minh 6 - 8 triệu VNĐ
Công Ty Cổ Phần Ant Journey

Quản Lý Nhà Hàng (Lương 10M-15M + Thưởng Doanh Thu)

Công Ty Cổ Phần Ant Journey

Hồ Chí Minh 10 - 15 triệu VNĐ
Công Ty Cổ Phần Chiyoda Sushi V Lotus

Nhân Viên Phục Vụ Nhà Hàng Nhật Fulltime - Không Yêu Cầu Kinh Nghiệm Q1

Công Ty Cổ Phần Chiyoda Sushi V Lotus

Hồ Chí Minh Thỏa thuận
Công Ty TNHH Lead General Hot Pot Việt Nam

Quản Lý Nhà Hàng (Tiếng Trung)

Công Ty TNHH Lead General Hot Pot Việt Nam

Thừa Thiên Huế,... Đến 35 triệu VNĐ
Công Ty TNHH MTV Đa Niềm Tin

Giám Sát Nhà Hàng - Thu Nhập Up 13 Triệu

Công Ty TNHH MTV Đa Niềm Tin

Hồ Chí Minh 11 - 13 triệu VNĐ
Công Ty Trách Nhiệm Hữu Hạn Xuất Nhập Khẩu Và Thương Mại Momai

Nhân Viên Phục Vụ [HCM - Đà Nẵng - Phú Quốc]

Công Ty Trách Nhiệm Hữu Hạn Xuất Nhập Khẩu Và Thương Mại Momai

Kiên Giang,... Thỏa thuận
Công Ty Cổ Phần Không Gian Yogurt

Nhân Viên Phục Vụ Thu Ngân Cho Cửa Hàng Yogurt

Công Ty Cổ Phần Không Gian Yogurt

Hồ Chí Minh Từ 6 triệu VNĐ
Công Ty TNHH Pine Tree Canopy

Nhân Viên Bếp Nhật – Machida Shoten (Crescent Mall , Q . 7)

Công Ty TNHH Pine Tree Canopy

Hồ Chí Minh Thỏa thuận
Công Ty TNHH Artisan Bakery

Nhân Viên Bếp Bánh (Bánh Kem, Bánh Mì)

Công Ty TNHH Artisan Bakery

Hồ Chí Minh,... Thỏa thuận
avatar CV CỦA BẠN CÓ PHÙ HỢP VỚI VIỆC LÀM NÀY?

Chi Tiết Công Việc

Mô tả công việc:

1. Kitchen Operations Management

  • Oversee daily kitchen operations and ensure smooth workflow.
  • Train, guide, and supervise staff; set performance standards and monitor results.
  • Review staffing levels to meet service, operational, and cost requirements.
  • Maintain an open-door policy and address employee concerns promptly.
  • Supervise chefs and food preparation staff; demonstrate new techniques and equipment when needed.

2. Operational Planning & Control

  • Develop and implement procedures for purchasing and receiving.
  • Set performance, budget, and team objectives.
  • Ensure all staff understand and follow safety procedures.
  • Manage departmental costs, including food, supplies, and equipment.
  • Support the budgeting process for the department.

3. Food Quality & Standards

  • Assist in menu development and food presentation standards.
  • Monitor quality of ingredients and cooked products.
  • Ensure proper purchasing, receiving, and storage of food items.

4. Customer Service Excellence

  • Support staff in understanding guest needs through guidance and coaching.
  • Ensure daily operations meet quality standards and guest expectations.
  • Interact with guests for feedback and resolve complaints effectively.
  • Empower staff to deliver excellent service and provide ongoing training.

5. Human Resources Management

  • Identify training needs and coach staff to improve skills.
  • Ensure fair treatment of employees and oversee performance evaluations.
  • Monitor service behavior and provide feedback.
  • Manage disciplinary procedures in accordance with SOPs/LSOPs.
  • Perform additional tasks as assigned by the Executive Chef or Hotel Management.

Yêu cầu công việc:

  • College/University degree in Culinary Arts, Hospitality Management, or a related field.
  • Minimum 2 years of experience as an Executive Sous Chef in 5-star hotels.
  • Strong knowledge of international cuisines, cooking techniques, and kitchen management.
  • Skilled in menu development, food cost control, and operational planning.
  • Excellent leadership, communication, and conflict-resolution abilities.
  • Able to work under pressure in a fast-paced, high-standard environment.
  • Creative, detail-oriented, and passionate about delivering exceptional guest experiences.
  • Strong knowledge of food safety.
Kỹ năng:
Pha Chế Cafe (Barista) , Pha Chế Rượu (Bartender) , Phụ Bếp

Quyền lợi được hưởng:

  • Competitive salary and benefits.
  • Full insurance coverage as per labor laws and 24/7 insurance package for you and your family.
  • Duty meals, uniforms, and professional staff facilities.
  • Professional working environment.
  • Long term career opportunity in an international organization.
Ngành nghề:
Nhà Hàng - F&B

Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi.

TẢI MIỄN PHÍ ỨNG DỤNG

Tìm việc hiệu quả bằng cách tải JobsGO về di động của bạn và sẵn sàng nhận việc làm ngay hôm nay!

QR Code