Tính chất công việc
Full-time
Vị trí/chức vụ
Nhân Viên/Chuyên Viên
Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)
Trung cấp - Nghề
Yêu cầu kinh nghiệm
Trên 1 năm
Ngày đăng tuyển
21/08/2024
Số lượng tuyển
Không giới hạn
Yêu cầu ngôn ngữ
Yêu cầu độ tuổi
Không
Yêu cầu giới tính
Không
Ngành nghề
Kĩ năng
Địa điểm làm việc
- Quận 1 - TP HCM
• Developing new menu options based on seasonal changes and customer demand;
• Assisting with the preparation and planning of meal designs;
• Ensuring that kitchen activities operate in a timely manner;
• Resolving customer problems and concerns personally;
• Providing support to junior kitchen employees with various tasks including line cooking, food preparation, and dish plating;
• Recruiting and train new kitchen employees to meet restaurant and kitchen standards;
• Adhere to and implementing sanitation regulations and safety regulations;
• Managing the kitchen team in the executive chef's absence.
Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi
Quận 1 Đến 20 triệu VNĐ
Quận 1 7 - 12 triệu VNĐ
Quận 2 6 - 7 triệu VNĐ
Quận Tân Bình 6 - 9 triệu VNĐ
Quận 1 7 - 9 triệu VNĐ
Thủ Đức 8 - 10 triệu VNĐ
Thủ Đức 5 - 7 triệu VNĐ
Thủ Đức 5 - 7 triệu VNĐ
Quận 1 7 - 12 triệu VNĐ
Quận 1 7 - 9 triệu VNĐ