Tải app JobsGO

Commis 1 - All Outlets

  • Hết hạn trong 27 ngày nữa
  • Mức lương Thỏa thuận
  • Ứng tuyển ngay
  • Lưu lại
  • Chia sẻ

JobsGO còn rất nhiều công việc tương tự để bạn tham khảo dưới đây
    JobsGo

    Tính chất công việc

    Full-time

    JobsGo

    Vị trí/chức vụ

    Nhân viên/Chuyên viên

    JobsGo

    Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)

    Trung cấp - Nghề

    JobsGo

    Yêu cầu kinh nghiệm

    Không yêu cầu

    JobsGo

    Ngày đăng tuyển

    14/09/2024

    JobsGo

    Yêu cầu giới tính

    N/A

    JobsGo

    Địa điểm làm việc

    - HH01, đường Tố Hữu, Vạn Phúc, Hà Đông, Hà Nội

    Việc làm Hà Nội

    Mô tả công việc

    POSITION SUMMARY:
    Prepare food in accordance with portion and quality standards specified in recipes. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
    RESPONSIBILITIES:
    - Produce food of high quality according to standard recipes.
    - Assist with the preparation, presentation, decoration and storage of the following dishes:
    - Meat dishes
    - Meat marinades
    - Carve meats
    - Fish and shell fish
    - Sauces for fish and shell fish
    - Garnishing techniques and methods of service for fish
    - Pastry, cakes and yeast goods
    - Petits fours
    - Desserts
    - Chinese Regional Dishes: Guangong dishes, Sichuman dishes, Beijing dishes, Shanghai dishes
    - Thai Regional Dishes
    - Indian Regional Dishes
    - Malay and Nonya Dishes
    - Indonesian Dishes
    - Japanese Dishes
    - Vietnamese Dishes
    - Asian Dishes
    - Dim Sum
    - Buffet Food
    - Communicate politely and display courtesy to guests and internal customers.
    - Provide direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards.
    - Communicate to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information.
    - Establish and maintain effective employee working relationships.
    - Attend and participate in daily briefings and other meetings as scheduled.
    - Attend and participate in training sessions as scheduled.
    - Prepare in advance food, beverage, material and equipment needed for the service.
    - Clean and re-set his/her working area.
    - Implement the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
    - House Rules and Regulation
    - Health and Safety
    - Grooming
    - Quality
    - Hygiene and Cleanliness
    - Perform related duties and special projects as assigned.

    Yêu cầu công việc

    ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
    - Good communication skills.
    - Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
    EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
    - Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
    - 1 years related experience or formal training or an equivalent combination of education and experience.

    Quyền lợi được hưởng

    • Bữa ăn theo ca được cung cấp bởi Khách sạn
    • Gửi xe miễn phí
    • Môi trường làm việc an toàn, hiện đại
    • Các khóa đào tạo theo tiêu chuẩn tập đoàn và khách sạn 5 sao
    • Cơ hội trở thành nhân viên chính thức, phát triển nghề nghiệp tại khách sạn 5 sao cao cấp và sang trọng tại Hà Nội

    Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi

    Tải miễn phí ứng dụng
    Tìm việc hiệu quả bằng cách tải JobsGO về di động của bạn và sẵn sàng nhận việc làm ngay hôm nay!
    jobsgo Tạo CV / Resume