• Plan and arrange work schedules based on business situation and number of customers
• Assign and coordinate work for team leaders, groups and kitchen staff
• Supervising all activities of store managers, ensuring that they meet the standards of the hotel restaurant
• In charge of preparing the assigned dishes according to quality standards
• Collaborate with Chef/Executive Sous Chef and positions related to new menus, promotions menus
• Support the Chef to set up the quantity, food recipe, image, and price of dishes used on the menu
• Regularly check raw material storage, quality of ingredients used for modified diets
• Support the chef in planning the recruitment of staff for the activity and participate in the selection of staff suitable for the job position according to the area in charge
• Coordinating planning and organizing training courses to improve professional skills for staff in charge area
• Check quantity, quality of imported goods, food, raw materials
• Perform other tasks as assigned by the Chef/ Executive Sous Chef
• Có bằng cấp, chứng chỉ liên quan đến ngành nghề
• Có kiến thức sâu về HACCP, vệ sinh an toàn thực phẩm
• Có ít nhất 07 năm kinh nghiệm trong lĩnh vực bếp và ưu tiên ứng viên có hơn 01 năm kinh nghiệm trở lên ở vị trí tương đương
- Các quyền lợi khác theo luật lao động
Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi.