Under the general guidance and supervision of the Executive Chef, and within the limits of established Mövenpick policies, assists in overseeing and directing all aspects of the food production.
To assist the Executive Chef and Executive Sous Chef in overseeing the kitchen and stewarding operations of the Hotel Resort.
Yêu cầu công việc:
Experience in preparing Western cuisine, Asia cuisine and Fine Dining, Banquet.
Demonstrated knowledge and experience with Food Safety Regulations of HACCP.
Good knowledge of industrial Kitchen equipment and procedures.
Quyền lợi được hưởng:
Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
Develop your talent through learning programs by Academy Accor.
Opportunity to grow within your property and across the world.
Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21.
Charge and full salary in probation
Offer accommodation and meal for candidate from other provinces.
Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo,
hãy gửi phản ánh đến chúng tôi.
Tìm việc hiệu quả bằng cách tải JobsGO về di động của bạn và sẵn sàng nhận việc làm ngay hôm nay!
Quét QR Chat Zalo Với Nhà tuyển dụng
Quét mã QR để kết nối trực tiếp với nhà tuyển dụng
Nhận phản hồi nhanh chóng từ các chuyên viên nhân sự
Đặt câu hỏi chi tiết về công việc và công ty
Thể hiện sự quan tâm và chủ động trong quá trình ứng tuyển
Tạo ấn tượng tích cực và tăng cơ hội được tuyển
Rất tiếc Nhà tuyển dụng chưa kích hoạt tính năng liên hệ Zalo, chúng tôi đã gửi yêu cầu của bạn đến Nhà tuyển dụng
và sẽ thông báo tới bạn khi tính năng được Nhà tuyển dụng kích hoạt.