Việc làm Bellman/ Nhân Viên Hành Lý - Nha Trang Marriott Resort & Spa – Hon Tre Island

Bellman/ Nhân Viên Hành Lý

  • salary Mức lương: Thỏa thuận
  • date Hạn nộp: (Đã hết hạn)
  • place Địa điểm: Khánh Hòa
Nha Trang Marriott Resort & Spa – Hon Tre Island
Xem thông tin công ty

Thông Tin Chung

Loại hình:
Toàn thời gian
Vị trí/chức vụ:
Nhân Viên/Chuyên Viên
Yêu cầu bằng cấp:
Đại Học
Ngày đăng tuyển:
19/05/2025
Yêu cầu kinh nghiệm:
Không yêu cầu
Yêu cầu giới tính:
N/A
Địa điểm làm việc:
Khánh Hòa
Khánh Hòa
1. Khánh Hòa

Chi Tiết Công Việc

Mô tả công việc:

JOB SUMMARY

Supervise and coordinate operations are in compliance with hygiene and food safety standards. Advises on proper food handling practices and provides food hygiene training for all new hires and trainees. Identifies key areas of risk in various food operations and takes preemptive remedial action. Provides technical advice on product labeling issues for fulfilling government requirements. Assist management in hiring, training, scheduling, evaluating, counseling, disciplining, and motivating and coaching employees.

Follow all company and safety and security policies and procedures; report maintenance needs, accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications. Ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets. Address guests’ service needs. Speak with others using clear and professional language. Develop and maintain positive working relationships with others; support team to reach common goals; listen and respond appropriately to the concerns of other employees. Ensure adherence to quality expectations and standards. Stand, sit, or walk for an extended period of time. Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping. Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 25 pounds without assistance. Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.

Yêu cầu công việc:

CANDIDATE PROFILE

Education and Experience

• High school diploma or GED; 4 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.

OR

• 2-year degree from an accredited university in Culinary Arts, Hotel and Restaurant Management, or related major; 2 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.

Quyền lợi được hưởng:

  • Days off/week: 2 days
    2 ngày nghỉ hằng tuần
  • Competitive package
    13th salary month - Phúc lợi cạnh tranh
    Lương tháng 13
  • Full salary & service charge, social insurance during probation (following the labour laws)
    Hưởng nguyên lương và phí phục vụ, tham gia bảo hiểm trong suốt thời gian thử việc (theo luật lao động)
  • Medical Insurance Plan upon the hotel policy: Social insurance, health insurance and unemployment insurance
    Tham gia bảo hiểm y tế theo chính sách của khách sạn: Bảo hiểm xã hội, bảo hiểm y tế và bảo hiểm thất nghiệp
  • National and international training courses
    Các khóa đào tạo trong và ngoài nước
  • Opportunity to develop career
    Cơ hội phát triển nghề nghiệp

Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi.

TẢI MIỄN PHÍ ỨNG DỤNG

Tìm việc hiệu quả bằng cách tải JobsGO về di động của bạn và sẵn sàng nhận việc làm ngay hôm nay!

QR Code