Tải app JobsGO

Sous Chef/ Bếp Phó

  • Thời hạn Đã hết hạn
  • Mức lương Thỏa thuận
  • Ứng tuyển ngay
  • Lưu lại
  • Chia sẻ

JobsGO còn rất nhiều công việc tương tự để bạn tham khảo dưới đây
    Việc làm Sous Chef/ Bếp Phó đã tạm dừng.
    Bạn có thể xem thêm các việc tương tự (đang tuyển) dưới đây.

    Tính chất công việc

    Full-time

    Vị trí/chức vụ

    Trưởng Nhóm/Trưởng Phòng

    Ngày đăng tuyển

    13/05/2022

    Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)

    Trung cấp - Nghề

    Yêu cầu kinh nghiệm

    Trên 2 năm

    Ngành nghề

    Mô tả công việc

    • You will be in charge of Events Kitchen and responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations.
    • The Sous Chef is responsible to assist the Chef de Cuisine in managing his / her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction, through planning, organizing, directing, and controlling the Kitchen operation and administration.
    • You will be responsibleto assist with theefficient running ofthe department in line with Hyatt International's Corporate Strategies andbrand standards, whilst meetingemployee, guest and owner expectations.
    • Ensures that all company minimum brand standards have been implemented.
    • Plans the menus and utilisation of food surpluses or leftovers, taking into account probable number of guests, market conditions, popularity of various dishes and frequency of menu.
    • Reviews menus, analyses recipes, determines food, labour, overhead costs and assigns prices to menu items.
    • Introduces and tests the market with new products which are market-orientated in terms of price and product.
    • Supervises cooking and other kitchen personnel and co-ordinates their assignments to ensure economical and timely food production.
    • Observes methods of food preparation and cooking, sizes of portions, and tests cooked foods before plate-up and service.
    • Devises special dishes and develops innovative recipes.
    • Establishes and enforces nutrition and sanitation standards for outlet kitchen.

    Yêu cầu công việc

    • Minimum 2 years work experience as Sous Chef or 4 years as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards; preferably with experience in luxury international brands.
    • Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage.
    • Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.
    • Basic Computer Skills in MS Office, and Recipe Maintenance System is preferred. Good management skills.
    • Good English communication
    • This position is applicable for Vietnamese only.

    Quyền lợi được hưởng

    • Training opportunities
    • Professional and friendly working environment
    • Full insurance package
    • 2 duty meals per working shift
    • Be provided uniform and laundry service
    • Discount 50% for F&B service at our restaurants – Square One, Park Lounge and Opera
    • Free parking at our associate parking area
    • Be developed for future internal promotion
    Khách sạn Park Hyatt Sài Gòn
    Tham gia vào đại gia đình

    Khách sạn Park Hyatt Sài Gòn

    Khách sạn

    2 Lam Son Square, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam

    100-200 nhân viên

    Khách sạn Park Hyatt Saigon tọa lạc tại trung tâm thành phố Hồ Chí Minh, kế bên nhà hát Thành Phố và gần kề các địa danh văn hóa và lịch sử nổi tiếng.

    Khách sạn gồm 245 phòng và... [Xem thêm]

    Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi

    Tải miễn phí ứng dụng
    Tìm việc hiệu quả bằng cách tải JobsGO về di động của bạn và sẵn sàng nhận việc làm ngay hôm nay!
    Tạo CV / Resume