Tải app JobsGO

Hygiene Manager

  • Thời hạn Đã hết hạn
  • Mức lương Thỏa thuận
  • Ứng tuyển ngay
  • Lưu lại
  • Chia sẻ

JobsGO còn rất nhiều công việc tương tự để bạn tham khảo dưới đây
    Việc làm Hygiene Manager đã tạm dừng.
    Bạn có thể xem thêm các việc tương tự (đang tuyển) dưới đây.

    Tính chất công việc

    Full-time

    Vị trí/chức vụ

    Trưởng Nhóm/Trưởng Phòng

    Ngày đăng tuyển

    24/05/2021

    Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)

    Cao Đẳng

    Yêu cầu kinh nghiệm

    2 - 3 năm

    Yêu cầu ngôn ngữ

    Tiếng Anh Tiếng Anh

    Địa điểm làm việc

    ⇒ huyện Xuyên Mộc, Bà Rịa - Vũng Tàu

    Việc làm Bà Rịa - Vũng Tàu Việc làm Xuyên Mộc

    Ngành nghề

    Mô tả công việc

    - Direct reporting to the Executive Chef all concerns regarding Food Safety, Sanitation, Pest Control in all kitchens and F&B outlets.

    - Responsible for HACCP implementation through monitoring, coordination, assessment, verification and follow-up.

    - Ensure daily status expiration dates, labeling and proper storage procedures are in place according to the HACCP Standards.

    - Perform internal audits and reports; report to Executive Chef in regards to plans and actions.

    - Assist the external auditing of vendors and products supply chain.

    - Ensure compliance with local legislation.

    - Conduct regular review of hygiene practices of all kitchen and food service associates and provide constructive feedback.

    - Maintains purchasing, receiving and food storage standards and ensures necessary corrective actions in place regarding quality and safety of the products.

    - Actively involved in training associates in the fundamentals of proper inspection and sanitizing of equipment and food handling, storage and transportation, facilitates the hygiene courses, maintains thehygiene database.

    - Daily samples of all restaurant food product hygienically stored to standard for any catering and events conducted within the hotel or outside the hotel premise of 50 people and above, any all-daydining buffet, if sample is ever called upon to be test by independent laboratory.

    - Understands and communicates to staff the proper operating and maintenance procedures of all department equipment.

    - Perform hazard analysis and continual improvement in food safety.

    - Maintains and verifies records of all HACCP documentation

    - Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department for the implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.

    - Assists the Training department in all training activities related to Health and Hygiene.

    - Establishes and enforces sanitation standards for the kitchen.

    Yêu cầu công việc

    - College/University degree with relevant major

    - Previous experience in a similar size organization

    - Professional in appearance well groomed.

    - Able to work with little supervision.

    - Very good communication and presentation skills.

    - HACCP Certified

    - Computer literate and familiar with databases, spreadsheets for data analysis.

    Quyền lợi được hưởng

    - International working environment

    - Attractive salary

    - 13th month salary

    - Birthday benefit

    - Annual Outing

    - Special room rate as per Melia Hotels International policy

    Meliá Hồ Tràm
    Mời bạn đến làm việc ở

    Meliá Hồ Tràm

    Khách sạn

    Ấp Hồ Tràm, Xã Phước Thuận, Huyện Xuyên Mộc, Tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu

    Khu nghỉ dưỡng/Khách sạn tại Xuyên Mộc. [Xem thêm]

    Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi

    Tải miễn phí ứng dụng
    Tìm việc hiệu quả bằng cách tải JobsGO về di động của bạn và sẵn sàng nhận việc làm ngay hôm nay!
    Tạo CV / Resume