Tải app JobsGO

Cost Control Supervisor

  • Thời hạn Đã hết hạn
  • Mức lương Thỏa thuận
  • Ứng tuyển ngay
  • Lưu lại
  • Chia sẻ

JobsGO còn rất nhiều công việc tương tự để bạn tham khảo dưới đây
    Việc làm Cost Control Supervisor đã tạm dừng.
    Bạn có thể xem thêm các việc tương tự (đang tuyển) dưới đây.

    Tính chất công việc

    Full-time

    Vị trí/chức vụ

    Trưởng Nhóm/Trưởng Phòng

    Ngày đăng tuyển

    12/05/2021

    Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)

    Cao Đẳng

    Yêu cầu kinh nghiệm

    5 - 7 năm

    Yêu cầu ngôn ngữ

    Tiếng Anh Tiếng Anh

    Địa điểm làm việc

    ⇒ Tay Son Tay Hamlet, Duy Hai , Duy Xuyen , Quang Nam Province, Vietnam

    Việc làm Quảng Nam

    Mô tả công việc

    • Make spot checks each week, on procedures of purchasing, receiving, storing, issuing, preparing and portioning.
    • Responsible for the accurate preparation of the daily F&B and House Cost analysis Reports.
    • Follow up and verify the procedures set up for food, beverage and banquet costing established by the Management.
    • Responsible for the accurate preparation of the Daily Purchases and Issues Report, calculation and extension of all Invoices, F&B Requisitions, Beverage Perpetual Inventory Records, Food & Beverage, Sales Analysis, F&B Material Control Sheet, Average Food Check per cover and the preparation of the F&B Monthly Inventory Sheet showing the cost of goods and percentage of food and beverage items to sales.
    • To verify standard recipe cost detail prepared by Executive Chef.
    • Pre-costs all restaurant and banquet menus of all purchases and prepared items. Develops information to pre-cost all food items purchased.
    • Prepares potential cost and sales for each food outlet in the entire hotel. Prepares monthly potential food cost percent to actual sales.
    • Carries out spot checks on portion control of all items dispensed in the kitchens.
    • Prepares bevers beverage outlets quarterly or seasonally as desired by management. Prepares monthly beverage potential cost percent to actual sales.
    • Maintains wine information detail.
    • Supervises taking, calculation and extension of month-end food and beverage inventories. Safeguard all F&B inventories and provide management with timely and accurate operational cost figures.
    • Prepares Monthly Cost Controller report and get the endorsement from Food & Beverage Department before submitting to NWHTY.
    • Performs other delegated duties as assigned by cost controller.

    Yêu cầu công việc

    • Knowledge in costing of food and beverage operation
    • Familiar with internal systems and procedures
    • Ability to coordinate with relevant department
    • At least 5 year experience in international class hotel in a similar capacity
    • Experience in Fidelo is preferred

    Quyền lợi được hưởng

    • Insurance
    • Training & Development
    • Accommodation - Hoiana Staff Village
    • Annual leave
    • Heath checkup
    • Employee shuttle bus service
    • Uniform
    Công ty TNHH Phát triển Nam Hội An
    Chào đón bạn đến với

    Công ty TNHH Phát triển Nam Hội An

    Bất động sản

    Thôn Tây Sơn Tây, Xã Duy Hải, Huyện Duy Xuyên, Quảng Nam

    20-50 nhân viên

    Hoi An South Development Project is located in Thang Binh and Duy Xuyen District, Quang Nam Province. The Project includes nearly 1,000 hectares with total investment capital of 4... [Xem thêm]

    Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi

    Tải miễn phí ứng dụng
    Tìm việc hiệu quả bằng cách tải JobsGO về di động của bạn và sẵn sàng nhận việc làm ngay hôm nay!
    Tạo CV / Resume