Chef De Cuisine - Vietnamese Cuisine

  • Hết hạn trong 11 ngày nữa
  • Mức lương Đến 20 triệu VNĐ
Mô tả công việc

SIX SENSES VISION & VALUES

• Fully understand and embrace Six Senses company vision and values and its application in all tasks associated with the incumbent’s duty.

• Adhere to all Six Senses brand standards ensuring successful communication across all levels of the Kitchen operation.

PRODUCT

• To be thoroughly familiar with all Kitchen procedures and standards of the resort

• Monitors and ensures compliance with recipe specifications

• Establish and maintain internal controls to ensure compliance with regulations, policies and procedures.

• Evaluates the quality of raw food and finished products with attention to presentation and quality.

• Effectively maintains sanitation code adherence in all areas of kitchen and storage.

• Creates menu and meal planning and maintains portion and food cost controls. Works closely with the Executive Chef to develop seasonal a la carte menus, holiday menus and special event menus as required. Develops daily specials in accordance with market trends, member preferences and nutritional consideration; create recipes, determine appropriate ingredients and specify individual serving portions for each recipe.

• Monitors, participates and coordinates preparation of food and supply orders; estimates food, supply, equipment, and host requirements according to menus and estimates number to be served in a fiscally responsible manner.

• Inspects equipment and facilities to assure proper use, safety, maintenance, and sanitation.

Yêu cầu công việc

Knowledge & Skills

- Demonstrated ability to interact with customers, employees, and third parties that reflects highly on the resort, the brand, and the Company.

- Food service permit or valid health/food handler card as required by the local government agency.

- Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.

Qualifications

- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related filed.

Experience

- 3 years experience as a chef or an equivalent combination of education and experience.

Quyền lợi được hưởng

· Lương thưởng cạnh tranh

· Thưởng các ngày lễ: Quốc khánh 2/9, ngày 30/4 và 1/5, v.v…

· Được tặng quà và nghỉ hưởng nguyên lương vào ngày sinh nhật.

· Thưởng nhân viên suất sắc hàng tháng, hàng quý và hàng năm.

· Thưởng và hỗ trợ từ Công đoàn.

· Phụ cấp trang điểm cho nhân viên nữ hàng quý.

· Cơ hội đào tạo chuyên môn và ngoại ngữ.

· Môi trường làm việc thân thiện, thăng tiến cao

· Làm việc trong tập đoàn IHG nổi tiếng thế giới trong lĩnh vực Khách sạn, Resort.

· Hỗ trợ bữa ăn, chỗ ở (ưu tiên cho nhân viên ngoại tỉnh và cho công việc yêu cầu).

· Được tham gia Bảo hiểm Bảo Việt ngay khi nhận việc và các BH khác theo luật lao động.

· Xét tăng lương hàng năm.

Địa điểm làm việc

Six Senses Ninh Vân Bay, Ninh Vân, Ninh Hòa, Khánh Hòa - Khánh Hòa (Khánh Hòa)

Ngành nghề
Tính chất công việc

Toàn thời gian

Yêu cầu về bằng cấp (tối thiểu)

Chứng chỉ chuyên ngành

Yêu cầu kinh nghiệm

Dưới 5 năm


Six Senses Ninh Vân Bay, Ninh Vân, Ninh Hòa, Khánh Hòa - Khánh Hòa

Mã số thuế: 4200686538
Người ĐDPL: Phạm Thành Thái Lĩnh
Ngày hoạt động: 11/04/2007
Giấy phép kinh doanh: 4200686538
Lĩnh vực: Quán rượu, bia, quầy bar. [...]

Hong Hai Tourist Co
Chat