Tải app JobsGO

Bếp Phó (Sous Chef)

  • Thời hạn Đã hết hạn
  • Mức lương Thỏa thuận
  • Ứng tuyển ngay
  • Lưu lại
  • Chia sẻ

JobsGO còn rất nhiều công việc tương tự để bạn tham khảo dưới đây
    Việc làm Bếp Phó (Sous Chef) đã tạm dừng.
    Bạn có thể xem thêm các việc tương tự (đang tuyển) dưới đây.

    Tính chất công việc

    Full-time

    Vị trí/chức vụ

    Trưởng Nhóm/Trưởng Phòng

    Ngày đăng tuyển

    11/12/2019

    Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu)

    Chứng chỉ chuyên ngành

    Yêu cầu kinh nghiệm

    1 - 3 năm

    Yêu cầu ngôn ngữ

    Tiếng Anh Tiếng Anh

    Địa điểm làm việc

    ⇒ Hồ tràm, Hồ tràm, xã Phước Thuận, Xuyên Mộc, Bà Rịa - Vũng Tàu

    Việc làm Bà Rịa - Vũng Tàu Việc làm Hồ Tràm

    Ngành nghề

    Mô tả công việc

    1. To ensure top quality foods at all times, conduct daily briefings with subordinates, follow up and enforce training plan. Schedule kitchen employees according to business needs.
    2. To coordinate, train and applies Work safety standards, Implement and maintain the highest Food Safety & Hygiene(HACCP) requirements at all times, innovative buffet set up’s,
    involved in creating new culinary trends. Strive for the highest standards.
    3. Responsible of the kitchen equipment and machinery, coordinates its maintenance, cleaning and maintain good conditions of the facilities. To monitor and check the temperature of Walk in Coolers (Freezers & Fridge) prepare defect list for the engineering- maintenance department.
    4. To check that the needed materials for the right work of the kitchen are available, assuring its preservation and turnover. To place the orders to the store.
    5. To check the correct temperature and follow recipes according to Hygiene standards
    6. To coordinate the preparation of E.O, according to what has been issued by catering-sales / banqueting department all event orders in advance.
    7. To keep a fluent communication with the F&B service staff, in order to reach a good coordination between both departments.
    8. Responsible for Western BQT kitchens inventory & expenses
    9. To train and develop the staff according to the human resources procedures and the quality guide provided by Sol Meliá. As well prepare all the mise en place for all functions
    10. To analyze the quality index and the customer’s comments and to set up corrective actions and improvement plans.
    11. To carry out duties and tasks as assigned by the supervisor.

    Yêu cầu công việc

    EDUCATION AND TRAINING: Previous top five-star international hotel western –BQT-Style Cooking experience, or completed a formal chef training (Apprenticeship)
    LANGUAGES: Good level of English would be an asset as second language
    SPECIFIC KNOWLEDGE: Good knowlede of Western / Chinese Style Buffet’s Set-Dinners / Cocktails & Coffee –Breaks Control of BQT Food Cost
    Buffet set up– presentation & replenishment
    WORK EXPERIENCE IN OTHER COMPANIES (IN CASE OF EXTERNAL SELECTION 4-8 years in the same position in hotels of similar category and services.
    WORK EXPERIENCE IN MELIA (IN CASE OF INTERNAL PROMOTION):
    Previous top five-star international hotel western –BQT-Style Cooking experience, or completed a formal chef training (Apprenticeship)

    Quyền lợi được hưởng

    - International working environment
    - Attractive salary
    - 13th month salary
    - Birthday benefit
    - Special room rate as per Melia Hotels International policy

    Meliá Hồ Tràm
    Tham gia vào đại gia đình

    Meliá Hồ Tràm

    Khách sạn

    Ấp Hồ Tràm, Xã Phước Thuận, Huyện Xuyên Mộc, Tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu

    Khu nghỉ dưỡng/Khách sạn tại Xuyên Mộc. [Xem thêm]

    Chú ý: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo, hãy gửi phản ánh đến chúng tôi

    Tải miễn phí ứng dụng
    Tìm việc hiệu quả bằng cách tải JobsGO về di động của bạn và sẵn sàng nhận việc làm ngay hôm nay!
    Tạo CV / Resume